+32 477 607626 info@edithgijsbregts.be
Selecteer een pagina

Welkom op Herbs & Life ..

Herbs & Life laat zien hoe krachtig de natuur is en hoe ze evenwicht kan brengen in het lichaam, onze omgeving en ons dagelijks leven. 

  • Herbs & Relax selecteert kruiden die rustgevend zijn en je een gezonde balans geven. Deze kruiden en behandelingen zorgen voor een gezonde slaap en brengen rust in ons jachtig leven. Ze worden gebruikt bij relaxatieoefeningen, hand- en voetreflexologie.
  • Herbs & Sports zet de kracht van kruiden om in energie voor de gezonde sporter en zorgt voor blessurevrije prestaties. Kruidensportdranks, massageoliën of kruidencompressen komen allemaal aan bod.
  • Herbs & Food biedt gezonde alternatieven voor mensen met allergieën of voor wie gewoon gezonder en energieker in het leven wil staan.

De natuur is heel krachtig en het gebruik van kruiden moet steeds worden besproken met   een herborist of aromatherapeut. Kruiden zorgen voor ondersteuning, bij ziekte of in geval van twijfel moet je steeds een gespecialiseerde arts raadplegen. Begin nooit zelf te experimenteren met kruiden.

Paracelcus (1493-1541) schreef: ”Alle weiden en velden, bergen, heuvels en bossen zijn apotheken, niets is giftig, alleen de dosis bepaalt of iets al dan niet vergif voor de mens is”.

Kruidige groeten,

Edith