+32 477 607626 info@edithgijsbregts.be
Selecteer een pagina

Afgelopen vrijdag was het “generale repetitie” voor de open “geur” dag. Samen met mijn ma overliepen we alle mogelijke scenario’s,  alle flesjes werden op de juiste plaatsen gezet en de flyers en teksten kregen nog een laatste aanpassing. We waren er klaar voor.

Opengeur1

Vanmorgen stond mijn ma met een grote bos bloemen voor de deur, bedankt voor je hulp en de mooie bloemen. Ik liep zenuwachtig van boven naar beneden en van beneden naar boven om zo veel mogelijk informatie te kunnen delen met de bezoekers. Boeken, cursusmateriaal, testflesjes, kaarsjes en mijn voetje en de voetenkaarten, als demonstratie voor de reflexologie, een heerlijke kruidendrank, alles werd mooi uitgestald.

Opengeur2opengeur4Opengeur3

 

 

 

 

Na de middag werd dan echt de deur opengezet. Terwijl mijn ma zorgde voor de drank en de hapjes, gaf ik uitleg over de etherische oliën, de synergieën, reflexologie en het vitality & life programma 2016.

Bedankt voor jullie aanwezigheid en als je toch nog vragen hebt of je wil nog extra bestellingen doorgeven, stuur me dan een mailtje. Mijn eerste “geur” dag was een succes en voor diegenen die zich overdag niet kunnen vrijmaken, voorzie ik de volgende keer een open “geur” avond.

Edith