+32 477 607626 info@edithgijsbregts.be
Selecteer een pagina

Vitality & Life programma 2016

IMG_1496

Uit mijn passie voor kruiden en aromatherapie groeide de interesse voor gezondheid in het algemeen en heb ik mij ook verdiept in alles wat met gezondheid, vitaliteit, stress management te maken heeft.

Eén van mijn doelen dit jaar was om meer kennis te delen en iedereen bewust maken van gezondheid, vitaliteit en bewegen, 3 kernwaarden die je overal in mijn programma’s zal terugvinden.

In april start ik met een open “geur” dag, waar je ook informatie kan krijgen over de andere thema’s.

Dinsdag 5 april: Open “geur” dag (gratis). Ik laat je kennismaken met mijn etherische oliën, geef je extra uitleg over de werking ervan alsook hydrolaten komen aan bod. Oshadhi heeft prachtige synergieën ontwikkeld (synergie=samenstelling van verschillende etherische oliën), met hun therapeutische werking kunnen deze geuren voor verschillende doeleinden worden gebruikt.

Donderdag 21 april: Gezonde slaap. 10% van de bevolking slaapt slecht en 3% heeft een ernstig slaapprobleem. Gezonde slaaphygiëne en ontstressen na een drukke dag is belangrijk voor een gezonde en diepe slaap. Al eens gehoord van een wekker om te gaan slapen? Misschien een tip om je avondritueel beter onder controle te krijgen.

Maandag 23 mei: Burn-out, depressie en stress. Er is niets mis met stress, een beetje gezonde stress is goed om genoeg uitdagingen te hebben en om ons goed te voelen. Het wordt echter een probleem als de hoeveelheid stress groter is dan we werkelijk aan kunnen. We bekijken de symptomen van een burn-out. Ik geef tips om te kunnen ontspannen en hoe een burn-out te voorkomen. Depressie is geen burn-out.

Donderdag 16 juni: Reflexologie, verwen je voetjes en zo ook je lichaam. Reflexologie is een eeuwenoude therapie waarbij we via drukpunten op de voeten prikkels kunnen overbrengen naar de organen. Reflexologie bevordert de bloeddoorstroming en zorgt voor een beter afvoer van toxische stoffen die in het lichaam worden opgestapeld en die op termijn voor chronische problemen kunnen zorgen.

Dinsdag 6 september: Voeding en immuniteit. Hoe kan ik via mijn voeding mijn immuniteit bevorderen. Hoe zorg ik voor een goed weerstand? Hoe verzorg ik mijn lichaam om gezond de winter door te komen. De herfst staat in het teken van zuivering, zuivering van het lichaam.

Donderdag 13 oktober: Rollen, verantwoordelijkheden en veel tijd tekort? We zijn moeder of vader, partner, vriend of vriendin. Daarbij hebben we nog een aantal verantwoordelijkheden op het werk. Hoe ga je om met al deze taken en hoe voorkom je dat je jezelf voorbij gaat lopen.

Maandag 12 december: Opgebrand, uitgeblust, opgeblazen? De vermoeidheid slaat toe, een opgeblazen gevoel, geen fut meer, alles is te veel. Hoe kan je via gezonde voeding, een gezonde levensstijl en positieve ingesteldheid ervoor zorgen dat je een mooie en zalig kerst en nieuwjaarsperiode  kerstperiode kan tegemoet gaan.

  • Plaats van de workshop/sessie: Wemersweg 5 in Brecht
  • Tijdstip: 13:30h – 16:00h
  • Aantal deelnemers: max 10
  • Gelieve in te schrijven via info@edithgijsbregts.be
  • Prijs: 10€

Heb je vragen of wil je meer informatie, aarzel niet om mij te contacteren.

Wil je graag een sessie bij je thuis, op je werk of in je vereniging organiseren, maak dan een afspraak en we bekijken de mogelijkheden.

Edith