+32 477 607626 info@edithgijsbregts.be
Selecteer een pagina

Herbs & Food

Een nieuw thema is Herbs & Food, de keukenprinces in mij moet nog worden geboren, maar door mijn kruidentocht, mijn ontdekkingen ontdekte ik dat er veel meer kruiden zijn die je kan gebruiken in de keuken, in gerechten, in drankjes. Eetbare bloemen, eetbare bladeren die je in salades kan verwerken. Er bestaan echt wel meer kruiden dan tijm en rozemarijn.

Ik hou van  lekker eten, en liefst gerechtjes die gauw klaar zijn. Ik heb vaak weinig geduld en hierdoor werd en er te vaak naar fastfood, bereide maaltijden of zelf een frietje van de frituur gegrepen.

Hier heb ik de voorbij maanden ook verandering in gebracht. Er wordt veel bewuster omgegaan met voeding en fastfood is de laatste tijd eerder zeldzaam. Zelf confituur maken, kruidenmix als vervanging van gewoon keukenzout. Meer variatie in de voeding, veel groenten en fruit, smoothies .. alles komt aan bod.