+32 477 607626 info@edithgijsbregts.be
Selecteer een pagina

2015, een mooi jaar voor Herbs & Life, een jaar van groei, veel studie en veel plannen. Ik wens je alvast een prettig eindejaar, veel geluk en liefde in het nieuwe jaar. Dat al je wensen in vervulling mogen gaan !

Op de vooravond van het oude jaar richten we onze blik alvast op wat het nieuwe jaar ons zal bieden.

Opendeurdag

Tijdens een Opengeurdag in maart kan je kennismaken met de hemelse synergieën en etherische oliën van Oshadhi. Ook zorg ik voor een extra
toelichting bij de natuurlijke verzorging van onze huid met Oshadhi Hydrolaten.

 

Vitality & Life

Onder de noemer Vitality & Life start ik een vitaliteitsprogramma, met als centrale doel, meer vitaliteit en meer energie. Op basis van een kennismakingsgesprek en een korte vragenlijst stellen we samen een persoonlijk gezondheidsprogramma op.

 

Zenuwreflexologie

Vanaf maart 2016 start ik met zenuwreflexologie. Zenuwreflexologie is een afgeleide van voetreflexologie waarbij specifieke punten op de botjes van de voet “reflectoir” in relatie staan tot specifieke organen en zenuwbanen. Elke punt heeft een rechtstreekse invloed op één bepaalde zenuw of één bepaalde zenuwstructuur en de daaraan vasthangende weefsels.

Deze therapie is een mooie aanvulling bij reflexologie waardoor het effect van de orgaanzone behandeling sneller en efficiënter werkt en langduriger aanhoudt.

Meer informatie over deze behandeling volgt nog in de komende weken.